Lebih 6,000 orang pekerja kami berdedikasi terhadap revolusi teknologi global.

Perkara yang kami lakukan di UCT mengubah dunia. UCT terlibat secara tidak langsung dengan cip yang dimasukkan ke dalam setiap telefon pintar dan setiap kereta pintar dan digunakan dalam menggunakan kuasa kecerdasan buatan dalam hampir setiap aspek kehidupan seharian kita.

Mengapa bekerja di UCT?

Dengan industri yang berkembang pesat di tempat kami bekerja dan pasukan cemerlang yang kami kumpulkan, UCT ialah tempat yang menarik dan dinamik. Kami komited untuk terus berinovasi, mencabar status quo dan melampaui jangkaan pelanggan setiap hari.

Sebagai pekerja UCT, anda akan digalakkan untuk berkembang maju sebagai individu dan seorang ahli yang berharga dalam pasukan sokongan. Anda akan menikmati program manfaat yang kompetitif. Selain itu, anda akan menjadi sebahagian daripada organisasi yang menghargai kepelbagaian dan keterangkuman dengan adanya pejabat di seluruh dunia.

Jika anda seorang ahli pasukan yang aktif dengan semangat tanpa henti untuk berjaya dan fokus yang kuat untuk menyampaikan kepuasan pelanggan – sertai kami!

why UCT

Nilai ini merupakan teras kepada budaya korporat kami dan menyatukan kami dalam cara kami mendekati pelanggan, pembekal, komuniti kami dan antara satu sama lain. Kejayaan kami adalah berdasarkan komitmen kolektif kami terhadap nilai teras ini.

Satisfied employees

Pekerja ialah aset kami yang paling penting

Caring

Integriti & rasa hormat

Ribbon

Semangat tanpa henti untuk berjaya

Idea

Pemikiran kritikal

Handshake

Kerja berpasukan yang berkesan

Scales

Imbangan strategik